Kamerkoor Fibonacci is opgericht in 2013 vanuit de Stichting Projectkoor Brandpunt en staat onder leiding van Marijke van Leerzem. We hebben plaats voor nieuwe leden in meerdere stemgroepen. We hebben een vast kern zangers maar deelname aan een los project als kennismaking is zeker ook mogelijk. We repeteren gemiddeld 10 x per jaar op zaterdag en werken gedurende een aantal maanden aan een nieuw programma.

Kamerkoor Fibonacci heeft een vaste kern van ervaren, geschoolde zangers. Wij werken bij voorkeur met instrumentale begeleiding door een ensemble van professionele muzikanten en zoeken zo mogelijk samenhang met ander kunstvormen zoals theater, opera, dans en schilderkunst. Vocale solisten komen bij voorkeur uit eigen gelederen. De organisatie is in handen van een aparte werkgroep “Kamerkoor Fibonacci”.
We zoeken ervaren zangers die gemotiveerd zijn hun om de stem te blijven ontwikkelen. Verder verwachten we dat je bereid en in staat bent het opgegeven huiswerk binnen de gestelde termijn in te studeren en het studietempo van het koor te volgen. Je kan noten lezen en van blad zingen is een pré.

Heb je interesse om mee te zingen? Je kunt op een keer een dag mee repeteren en aansluitend (vrijblijvend) auditie doen. Neem daarvoor contact op met Greetje Koevoets (06-48190590) of Marijke van Leerzem, dirigent (06-40770483) of stuur een e-mail naar info@kamerkoorfibonacci.nl